Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

3 komfortowe domki całoroczne z ogrodem

Adres obiektu Górska 7a, Chocieszów 64, 57-320 Polanica-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 27 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 15

 
 

Adrian
Dodano: 2018-05-27
Pobyt od: 2018-05-26 do 2018-05-27 IP: xx.219.250.74
 
 
    

W Polanicy Zdrój byłem pierwszy raz i trafiłem najlepiej jak tylko mogłem. Domek wynajęty został na wieczór kawalerski kolegi. Było fantastycznie!! Domek wyposażony we wszystko co potrzeba, bardzo przestronny i przytulny, miejsce na ognisko, grilla. Właściciele bardzo sympatyczni i pomocni. Jedyny minus to tylko to, że byliśmy za krótko :) Powrót do tego miejsca jest tylko kwestią czasu. Dziękuje za gościnę i pozdrawiam gorąco!


 
 

Żaneta Śniadek
Dodano: 2018-04-04
Pobyt od: 2018-01-20 do 2018-01-25 IP: xx.229.106.16
 
 
    

POLECAM GORĄCO!!!!!!! Atmosfera domku z poddaszem super!!!! Aż boję się wystawiać opinię bo później już się nie dostanę na wolny termin ;) Miejsce do którego będziemy wracać!!!! Właściciele kochani. Wszystko na DUŻE TAAAK!!! Pozdrawiamy :*


 
 

Krzysiek
Dodano: 2018-01-30
Pobyt od: 2018-01-26 do 2018-01-28 IP: xxx.122.16.218
 
 
    

Świetne miejsce na wyjazdy dla większych grup - jeździmy od kilku lat i na szczególny plus zasługuje wyposażenie, wielokość domku, taras przed domkiem, lokalizacja - aktualnie blisko kręgielni i basenu. Dodatkowo przemili Właściciele :-), którzy co jakiś czas rozbudowują domek (zadaszenie tarasu) lub zmieniają (remont w małym domku). Super, z czystym sumieniem polecamy!


 
 

Ula, Aga, Teresa, Zosia, Zuzia, Jasia i Kuba
Dodano: 2017-08-30
Pobyt od: 2017-08-19 do 2017-08-24 IP: xx.10.155.214
 
 
    

Sierpniowy pobyt rewelacyjny. Cisza, spokój, blisko do lasu. Świetna baza wypadowa do zwiedzania całej okolicy, a jest co zwiedzać:) Taras na którym spędzaliśmy wiele czasu. Śniadania w promieniach słońca, kolacje pod gwiazdami. Dzieciaki miały miejsce do zabawy w piłkę, kometkę, chowanego, a my mogliśmy się relaksować oddychając świeżym powietrzem. Blisko do Parku Zdrojowego, pijalni wód, na plac zabaw. Domek ma swój klimat. Przestronne pokoje, bardzo dobre wyposażenie kuchni. Właściciele uśmiechnięci i bardzo przyjaźnie nastawieni do gości. Czego chcieć więcej ?Chyba tylko kolejnych dni spędzonych w Polanicy na Górskiej :)


 
 

TYSCY narciarze
Dodano: 2017-01-24
Pobyt od: 2017-01-16 do 2017-01-22 IP: xx.150.146.57
 
 
    

Polecamy domek z poddaszem.Doskonały dla grupy nawet 10 osobowej.Dół przestronny, kuchnia wyposażona we wszystkie potrzebne rzeczy, salon duży z TV. Drewniany , ciepły nawet w największe mrozy za sprawą kominka, który sprawia przytulny nastrój. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystamy z noclegu gdyż zabrakło nam czasu na zwiedzanie okolicy. Pozdrawiamy miłych właścicieli.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-05-24 20:58:54
Dziękujemy bardzo za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie. Przeklasowie.
 
 

doribe
Dodano: 2017-01-10
Pobyt od: 2017-01-02 do 2017-01-06 IP: xx.168.143.164
 
 
    

Polecamy domek z poddaszem. Domek ładny, wygodny w pełni wyposażony, tak że można zaplanować nawet dłuższy wyjazd. Teren ogrodzony, bezpośrednie wyjście z salonu do ogrodu, niedaleko lasu, więc polecamy urlopy z psem. Nasz pies przeszczęśliwy.


 
 

Bożena i Darek
Dodano: 2016-07-07
Pobyt od: 2016-07-01 do 2016-07-06 IP: xx.68.156.167
 
 
    

Szczerze polecamy!!! Domek z poddaszem zadbany, czysty i przytulny. Właściciele serdeczni, pomocni i bardzo sympatyczni. Dziękujemy i pozdrawiamy z Krakowa:)


 
 

Kielczanie
Dodano: 2016-05-09
Pobyt od: 2016-04-30 do 2016-05-02 IP: xx.88.28.157
 
 
    

Witamy. Opinia o domu na wzgórzu.Przebywaliśmy podczas długiego majowego "wekendu" i chcemy podzielić się naszymi odczuciami. Lokalizacja troszkę na uboczu,co uznajemy za plusik,obiekt spełniający nawet wyszukane zachcianki,czy to pod względem funkcjonalności czy wyposażenia.Okolica oferuje widoki na Góry Sowie (a niekiedy nawet na sarenki).Blisko wiele atrakcyjnych miejsc,czy to do zwiedzania pieszego czy dla zmotoryzowanych.Gospodarze przemili,służący pomocą i wiedzą przy planowaniu tras.Ogólnie "5" za całokształt.POLECAMY!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-05-09 20:26:48
Dziękujemy bardzo za wpis. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.Krystyna i Wiesław Przeklasa
 
 

Ola i Szymon z dziećmi
Dodano: 2015-10-19
Pobyt od: 2015-06-26 do 2015-07-04
 
 
    

Domek super, Polanica także :) Właściciele przesympatyczni. Polecam z całego serca


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-10-21 21:14:59
Dziękujemy serdecznie za wpis i zapraszamy do nas ponownie :-) Krystyna i Wiesław Przeklasa.
 
 

Martyna
Dodano: 2015-09-09
Pobyt od: 2015-09-04 do 2015-09-07
 
 
    

Domek jak najbardziej godny polecenia! (domek z poddaszem) Przyjazne otoczenie oraz bardzo dobre warunki na weekendowy wypad jak i dłuższy pobyt. Domek w pełni wyposażony, niczego nie brakuje :) Bardzo mili właściciele jak i piękne okolice do zwiedzania. Dziękujemy i pozdrawiamy! ;)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-14 08:53:32
Dziękujemy za wpis i pozdrawiamy serdecznie Krystyna i Wiesław Przeklasa.

Opinie 1-10 z 15

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie