Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

3 komfortowe domki całoroczne z ogrodem

Adres obiektu Górska 7a, Chocieszów 64, 57-320 Polanica-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 27 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 21

 
 

Adrian
Dodano: 2018-05-27
Pobyt od: 2018-05-26 do 2018-05-27 IP: xx.219.250.74
 
 
    

W Polanicy Zdrój byłem pierwszy raz i trafiłem najlepiej jak tylko mogłem. Domek wynajęty został na wieczór kawalerski kolegi. Było fantastycznie!! Domek wyposażony we wszystko co potrzeba, bardzo przestronny i przytulny, miejsce na ognisko, grilla. Właściciele bardzo sympatyczni i pomocni. Jedyny minus to tylko to, że byliśmy za krótko :) Powrót do tego miejsca jest tylko kwestią czasu. Dziękuje za gościnę i pozdrawiam gorąco!


 
 

Żaneta Śniadek
Dodano: 2018-04-04
Pobyt od: 2018-01-20 do 2018-01-25 IP: xx.229.106.16
 
 
    

POLECAM GORĄCO!!!!!!! Atmosfera domku z poddaszem super!!!! Aż boję się wystawiać opinię bo później już się nie dostanę na wolny termin ;) Miejsce do którego będziemy wracać!!!! Właściciele kochani. Wszystko na DUŻE TAAAK!!! Pozdrawiamy :*


 
 

Dagmara
Dodano: 2018-02-11
Pobyt od: 2018-02-09 do 2018-02-11 IP: xx.254.242.5
 
 
  

Polecam każdemu bardzo sympatyczni właściciele domek pierwsza klasa piękny czysty przyjemny 😉 na pewno wrócimy do tego miejsca pozdrawiamy i zdecydowanie polecamy


 
 

Krzysiek
Dodano: 2018-01-30
Pobyt od: 2018-01-26 do 2018-01-28 IP: xxx.122.16.218
 
 
    

Świetne miejsce na wyjazdy dla większych grup - jeździmy od kilku lat i na szczególny plus zasługuje wyposażenie, wielokość domku, taras przed domkiem, lokalizacja - aktualnie blisko kręgielni i basenu. Dodatkowo przemili Właściciele :-), którzy co jakiś czas rozbudowują domek (zadaszenie tarasu) lub zmieniają (remont w małym domku). Super, z czystym sumieniem polecamy!


 
 

Ula, Aga, Teresa, Zosia, Zuzia, Jasia i Kuba
Dodano: 2017-08-30
Pobyt od: 2017-08-19 do 2017-08-24 IP: xx.10.155.214
 
 
    

Sierpniowy pobyt rewelacyjny. Cisza, spokój, blisko do lasu. Świetna baza wypadowa do zwiedzania całej okolicy, a jest co zwiedzać:) Taras na którym spędzaliśmy wiele czasu. Śniadania w promieniach słońca, kolacje pod gwiazdami. Dzieciaki miały miejsce do zabawy w piłkę, kometkę, chowanego, a my mogliśmy się relaksować oddychając świeżym powietrzem. Blisko do Parku Zdrojowego, pijalni wód, na plac zabaw. Domek ma swój klimat. Przestronne pokoje, bardzo dobre wyposażenie kuchni. Właściciele uśmiechnięci i bardzo przyjaźnie nastawieni do gości. Czego chcieć więcej ?Chyba tylko kolejnych dni spędzonych w Polanicy na Górskiej :)


 
 

Ewa i Irek z K-K
Dodano: 2017-05-22
Pobyt od: 2017-05-08 do 2017-05-12 IP: xx.134.132.45
 
 
    

Rewelacja, oprócz własnych ciuszków można zapomnieć wszystkiego ponieważ w domku wszystko jest. Grill, ognisko, leżaki, słońce, cień, sympatyczni właściciele - krótko mówiąc BAJKA. Wszystko blisko. Przyjeżdżamy jeszcze raz w tym sezonie. Na 5 możliwych dajemy 10. Pozdrawiamy i polecamy. Piesek też był zachwycony.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-05-24 20:57:11
Diękujemy bardzo za tak pozytywną opinię i ponownie zapraszamy do nas ze szczęśliwym pieskiem. Pozdrawiamy.
 
 

TYSCY narciarze
Dodano: 2017-01-24
Pobyt od: 2017-01-16 do 2017-01-22 IP: xx.150.146.57
 
 
    

Polecamy domek z poddaszem.Doskonały dla grupy nawet 10 osobowej.Dół przestronny, kuchnia wyposażona we wszystkie potrzebne rzeczy, salon duży z TV. Drewniany , ciepły nawet w największe mrozy za sprawą kominka, który sprawia przytulny nastrój. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystamy z noclegu gdyż zabrakło nam czasu na zwiedzanie okolicy. Pozdrawiamy miłych właścicieli.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-05-24 20:58:54
Dziękujemy bardzo za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie. Przeklasowie.
 
 

doribe
Dodano: 2017-01-10
Pobyt od: 2017-01-02 do 2017-01-06 IP: xx.168.143.164
 
 
    

Polecamy domek z poddaszem. Domek ładny, wygodny w pełni wyposażony, tak że można zaplanować nawet dłuższy wyjazd. Teren ogrodzony, bezpośrednie wyjście z salonu do ogrodu, niedaleko lasu, więc polecamy urlopy z psem. Nasz pies przeszczęśliwy.


 
 

WILKI Z BIELSKA
Dodano: 2016-09-04
Pobyt od: 2016-08-26 do 2016-08-28 IP: xxx.99.131.110
 
 
   

rewelacyjna miejscówka , super obsługa , czysto , schludnie , miejsce na ognisko , grill , blisko do wielu atrakcji , przemili gospodarze zamawiają pogodę na zwiedzanie służą poradą gdzie co warto zobaczyć , POLECAMY MY ZAPEWNE SKORZYSTAMY NIE RAZ JESZCZE Z ICH GOŚCINNOŚCI


 
 

Bożena i Darek
Dodano: 2016-07-07
Pobyt od: 2016-07-01 do 2016-07-06 IP: xx.68.156.167
 
 
    

Szczerze polecamy!!! Domek z poddaszem zadbany, czysty i przytulny. Właściciele serdeczni, pomocni i bardzo sympatyczni. Dziękujemy i pozdrawiamy z Krakowa:)


Opinie 1-10 z 21

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie