Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

3 komfortowe domki całoroczne z ogrodem

Adres obiektu Górska 7a, Chocieszów 64, 57-320 Polanica-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 25 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 41-50 z 53

 
Magda
Dodano: 2009-09-27
 

Byliśmy z rodziną tego lata w tym miejscu.Tam jest wspaniale,spokój,cisza,do centrum to tylko mały spacerek,piękna,kolorowa fontanna wieczorem.Włściciele wspaniali,zawsze uśmiechnięci,doradzają co można zwiedzić,gdzie spędzić wolny czas.Jak do Kotliny Kłodzkiej to tylko Polanica i właśnie tam.POLECAMY!!!Pozdrawiamy gospodarzy i tych co tam byli.Pietraszewscy.


 

Dodano: 2009-09-25
 

Jedziemy juz drugi raz ,jest wspaniale -cisza ,przepiekne krajobrazy, cudowni gospodarze. Warunki exstra polecamy Pracownicy Przedszkola Publicznego nr11 w Brzegu.


 
Janusz
Dodano: 2009-08-04
 

Super warunki bardzo duży domek z pełnym wyposażeniem, spokój i cisza a zarazem bardzo blisko centrum. Bardzo mili i sympatyczni właściciele , jeśli wybiorę się jeszcze do Polanicy to tylko do tych państwa,Pozdrawiam Janusz Piotrowski z Gdyni


 
Justyna
Dodano: 2009-06-15
 

Bardzo ładne miejsce i okolica. Cisza, spokój. Dobre mniejsce dla całej rodziny, a najbardziej dla dzieci. Bardzo mili właściciele. Domki wyposażone bardzo dobrze. BBBBBBarzdo polecamy!!!!


 
Barbara P.
Dodano: 2008-09-09
 

Byłam w tym ośrodku,naprawdę miła atmosfera właściciele zawsze uśmiechnięci,serdeczni,pomocni.Polecam naprawdę warto.


 
Barbara P.
Dodano: 2008-09-09
 

Byłam w tym ośrodku,naprawdę miła atmosfera właściciele zawsze uśmiechnięci,serdeczni,pomocni.Polecam naprawdę warto.


 
Ania
Dodano: 2008-09-08
 

Byłam z rodziną,wspaniała atmosfera,piękna okolica,dobre miejsce na wypoczynek.Polecam!


 
SEIPELT
Dodano: 2008-07-07
 

serdecznie polecam -byłam z rodziną w domku nr. 2-domek i okolice dokładnie jak na zamieszczonych na stronie zdjęciach.Cisza ,spokój, domek super wyposażony,można naprawdę wypocząć!Właściele uprzejmi i serdeczni.POLECAM


 
R. Strozik
Dodano: 2007-08-19
 

Warunki bardzo dobre, blisko do centrum i niedrogo. Pozdrawiamy.


 
Kinga
Dodano: 2007-07-15
 

byłam z rodzina,jest naprawde wspaniale,niesamowita atmosfera, i ta cisz wokół, , polecam


Opinie 41-50 z 53

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie