Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

3 komfortowe domki całoroczne z ogrodem

Adres obiektu Górska 7a, Chocieszów 64, 57-320 Polanica-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 23 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 31-40 z 51

 
Turyści z Bydgoszczy
Dodano: 2011-08-06
Pobyt od: 2011-07-24 do 2011-07-31
 

Domek większy bardzo ładny , kompletnie wyposażony , z kominkiem , duży , komfortowy.Bardzo sympatyczni właściciele.Polecam ludziom szukającym spokoju , z dala od ogłupiałego wrzasku straganów , dyskotek itp. Dzielnica miasta w której znajdują się oba domki jakby zapomniana , puste ulice , wieczorem trochę strasznie :-).Swietność Polanicy wydaje się , że już przebrzmiała.Moimm zdaniem to miesteczko ma przez to właśnie swój urok trochę zapomnianego uzdrowiska z początków XX wieku. Nie zniszczone w czasie wojny zachowało swój uzdrowiskowy charakter budownictwa willowego.Piękna kolorowa fontanna w parku zdrojowym. To doskonałe miejsce na wypady do zwiedzania doliny kłodzkiej.Wszędzie blisko - do 30km.Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Polanicy u Państwa na Górskiej 7.Polecamy serdecznie.Byliśmy czteroosobową rodziną z małym pieskiem.


 
Maria z mężem i wnuczkami
Dodano: 2011-07-28
Pobyt od: 2011-07-09 do 2011-07-16
 

Spędziliśmy niezapomniane chwile wraz z wnuczkami. Przepiękna, malownicza okolica. Spokój i cisza pozwala wspaniale wypocząć.Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Wspaniali gospodarze. Gorąco polecam wypoczynek w tym miejscu.


 
wczasowicze z Gdańska
Dodano: 2011-07-17
Pobyt od: 2011-07-04 do 2011-07-14
 

Piękna i cicha okolica - jest naprawdę co zwiedzać , blisko do malowniczego centrum miasteczka . Warunki w domku fantastyczne , pełne wyposażenie . Bardzo sympatyczni i pomocni właściciele . Trudno było opuszczać to miejsce chociaż byliśmy tam 10 dni . Polecam WSZYSTKIM !!! Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia .


 
Ola i Janusz
Dodano: 2011-07-06
Pobyt od: 2006-06-24 do 2011-07-02
 

Tydzień spędzony w domku (duży) wspominać jeszcze długo będziemy w uśmiechem :) Bardzo mili właściciele, którzy zadbali o komfort gości i miłe otoczenie - zieleń, kwiaty... Polecamy serdecznie wszystkim myślącym o wygodnym odpoczynku wśród ciszy. Pozdrawiamy serdecznie!


 
Marian i Bożena
Dodano: 2010-10-02
Pobyt od: 2010-08-17 do 2010-08-23
 

Drodzy Gospodarze,dzięki Wam za chwile spędzone w Waszym domku.Przyjechaliśmy z daleka,trochę nieufni czy rzeczywistość nie rozminie się z oczekiwaniami.Intuicja nas jednak nie zawiodła, kiedy wybraliśmy Waszą ofertę spośród wielu innych.Pełne uznanie-zarówno za wysoki standard jak i atmosferę jak"u mamy"gdzie dobrze czuje się młody i stary.Pozostały wspomnienia i nadzieja na-DO ZOBACZENIA!. Serdecznie pozdrawiamy.


 
Jacek
Dodano: 2010-06-12
 

Byliśmy w długi wekend Bożego Ciała. Jeżeli ktoś wierzy w zdjęcia domków , które są na stronie to niewarto. Trzeba tam przyjechać i zobaczyć na własne oczy! Pisząc jednym słowem to jedna wielka REWELACJA!!!!! Warunki więcej niż komfortowe , przepiękna okolica , bardzo mili właściciele. Jedyna wada tego pobytu to ostatni dzień,w którym musieliśmy wyjeżdżać. Zal było się pakować. Gorąco wszystkim polecamy i pozdrawiamy właścicieli. Jacek Adamczyk z rodziną.


 
Maria
Dodano: 2010-05-25
 

Byliśmy na Święta Bożego Narodzenia.W domku czekała na nas przepiękna choinka.Wystrój świąteczny jak u nas w domu i ta atmosfera,wigilia przy kominku.Piszemy się na następne święta.POLECAMY !!!


 
marcin
Dodano: 2009-12-23
 

Ze Szczcina do Polanicy, wartoooo, miejsce bardzo sympatyczne, spokój, fajne domki, na dwa auta, kominek, kuchnia, i te śniadania na tarasie o poranku, ...eh, do zobaczenia latem!!!


 
Magda
Dodano: 2009-09-27
 

Byliśmy z rodziną tego lata w tym miejscu.Tam jest wspaniale,spokój,cisza,do centrum to tylko mały spacerek,piękna,kolorowa fontanna wieczorem.Włściciele wspaniali,zawsze uśmiechnięci,doradzają co można zwiedzić,gdzie spędzić wolny czas.Jak do Kotliny Kłodzkiej to tylko Polanica i właśnie tam.POLECAMY!!!Pozdrawiamy gospodarzy i tych co tam byli.Pietraszewscy.


 

Dodano: 2009-09-25
 

Jedziemy juz drugi raz ,jest wspaniale -cisza ,przepiekne krajobrazy, cudowni gospodarze. Warunki exstra polecamy Pracownicy Przedszkola Publicznego nr11 w Brzegu.


Opinie 31-40 z 51

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie