Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

3 komfortowe domki całoroczne z ogrodem

Adres obiektu Górska 7a, Chocieszów 64, 57-320 Polanica-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 23 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-30 z 51

 
 

A.M>K.A
Dodano: 2014-01-04
Pobyt od: 2013-02-07 do 2013-02-10
 

SUper, bylismy 4 razy i wcale parterowy nie ustępuje domkowi z poddaszem, każdy ma to coś :)) i ognisko zimą baaaaa


 
 

Rafał
Dodano: 2013-05-10
Pobyt od: 2013-05-06 do 2013-05-08
 
 
    

Bardzo fajna lokalizacja,bardzo mili i przyjaźni właściciele, w okolicy jest co zwiedzać. Domek mniejszy czysty i zadbany. Można śmiało wziąć pieska. Pozdrawiamy właścicieli


 
 

Bielinki
Dodano: 2013-02-25
Pobyt od: 2013-02-09 do 2013-02-16
 
 
    

Korzystaliśmy z większego domku. Pobyt zaliczamy do udanych, szczególnie wieczory spędzane przy kominku z gitarą. Domek rewelacyjnie ogrzewany, dobrze wyposażony, położony w zacisznym miejscu. Gospodarz był tak miły, że użyczył nam internet bezprzewodowy, którego limit wyczerpaliśmy po trzech dniach:) Generalnie pobyt zaliczamy do udanych i polecamy innym jako świetna baza wypadowa na narty do Zieleńca i okolic. Pozdrawiamy


 
Jola i Arek 11.06.2012
Dodano: 2012-06-11
Pobyt od: 2012-06-06 do 2012-06-10
 

witam, właśnie wróciliśmy z długiego weekendu. Spędzaliśmy go w domku z poddaszem. Domek faktycznie spełnia wszelkie zachcianki, jest przestronnie, wszystko jest pod ręką, pełne wyposażenie - naprawdę niczego nie brakowało:) Miasteczko Polanica jest przepiękne, okolice ciekawe np. Szczeliniec oraz Błędne SKały są naprawdę obłędne... trochę za krótko byliśmy, aby zwiedzić wszystko, ale serdecznie polecam, bo jesli nawet pada, to i taras jest zadaszony i zawsze w tym domku będzie co robić, my na szczescie mielismy piekną pogodę, moglismy sobie nawet wieczorkiem pogrillować... Z czystym sumieniem polecam.


 
Marlena z Wrocławia
Dodano: 2012-05-03
Pobyt od: 2012-04-23 do 2012-04-26
 

Polecam domek z poddaszem w Polanicy : przytulnie,przestronnie,pełne wyposażenie,piękne położenie i okolica i bardzo mili właściciele,których serdecznie pozdrawiam ,


 
Ewa i Marcin
Dodano: 2012-03-01
Pobyt od: 2012-01-27 do 2012-01-29
 

bardzo fajny domek polecam :) mila i rodzinna atmosfera dobry na weekend jak i na dluzszy pobyt:)na pewno tam jeszcze wrocimy ,pozdrowienia dla włascicieli:)


 
Piotrek i Kaja z Ostrzeszowa
Dodano: 2012-02-26
Pobyt od: 2012-02-23 do 2012-02-25
 

Serdecznie polecamy. Spędziliśmy fantastyczny weekend. Domek ładniejszy niż na zdjęciach, rewelacyjne wyposażenie domku, cicha okolica i przesympatyczni gospodarze.


 
K.B.
Dodano: 2012-02-02
Pobyt od: 2012-01-28 do 2012-01-29
 

Gorąco polecam, wszystko zgodnie z opisem, na żywo domek bardzo ładny odpowiedni na wypoczynek nawet weekendowy, znajdziemy wszystko co potrzebujemy, a właściciele bardzo sympatyczni pozdrawiam i mam nadzieje że do zobaczenia !!! Godny polecenia


 
Ewa, Sławek, Agata, Wiola, Robert, Andrzej, Wiktoria, Oliwia, Tytus i Tymek
Dodano: 2011-10-26
Pobyt od: 2011-08-01 do 2011-08-14
 

z ogromną przyjemnością wpiszemy kilka słów do księgi gości. Spędziliśmy dwa cudowne tygodnie w Polanicy, które będziemy długo wspominać. Domek rewelacyjny, wygodne duże pokoje, wyposażony we wszystko czego do szczęścia potrzeba. Właściciele sympatyczni, uśmiechnięci, w każdej chwili służący pomocą i dobrą radą. Okolica przepiękna i warta każdego spędzonego dnia. Dziękujemy Wam Drodzy Gospodarze za fantastyczne wakacje:))


 
Turyści z Wroclawia
Dodano: 2011-10-17
Pobyt od: 2011-10-15 do 2011-10-16
 

Spędziliśmy wspaniały weekend integracyjny w domku przy ul.Górskiej. Bardzo piękna okolica, blisko centrum zdrojowego. Domek doskonale wyposażony, jak we własnych katach:) Wystarczy zabrać ze sobą dobry humor. Mimo zimnego dnia, Państwo powitali nas u siebie serdecznie, napalili w kominku...bardo ciepłe przywitanie:) Gorąco polecam. Teren wokół domku wspaniały, miejsce na grilla, ognisko, miejsce do posiedzenia w grupie, parking dla aut. A przede wszystkim cisza i spokój, piękna okolica. Polanica Zdr. to cudowne miasto uzdrowiskowe, zaryzykowałabym że najładniejsze;) Dziękujemy za gościnę i na pewno wrócimy do Państwa. POLECAMY !!! I na odpoczynek w ciszy i na spotkania integracyjne.:)


Opinie 21-30 z 51

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie