Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

3 komfortowe domki całoroczne z ogrodem

Adres obiektu Górska 7a, Chocieszów 64, 57-320 Polanica-Zdrój
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 20 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 21-30 z 48

 
Jola i Arek 11.06.2012
Dodano: 2012-06-11
Pobyt od: 2012-06-06 do 2012-06-10
 

witam, właśnie wróciliśmy z długiego weekendu. Spędzaliśmy go w domku z poddaszem. Domek faktycznie spełnia wszelkie zachcianki, jest przestronnie, wszystko jest pod ręką, pełne wyposażenie - naprawdę niczego nie brakowało:) Miasteczko Polanica jest przepiękne, okolice ciekawe np. Szczeliniec oraz Błędne SKały są naprawdę obłędne... trochę za krótko byliśmy, aby zwiedzić wszystko, ale serdecznie polecam, bo jesli nawet pada, to i taras jest zadaszony i zawsze w tym domku będzie co robić, my na szczescie mielismy piekną pogodę, moglismy sobie nawet wieczorkiem pogrillować... Z czystym sumieniem polecam.


 
Marlena z Wrocławia
Dodano: 2012-05-03
Pobyt od: 2012-04-23 do 2012-04-26
 

Polecam domek z poddaszem w Polanicy : przytulnie,przestronnie,pełne wyposażenie,piękne położenie i okolica i bardzo mili właściciele,których serdecznie pozdrawiam ,


 
Ewa i Marcin
Dodano: 2012-03-01
Pobyt od: 2012-01-27 do 2012-01-29
 

bardzo fajny domek polecam :) mila i rodzinna atmosfera dobry na weekend jak i na dluzszy pobyt:)na pewno tam jeszcze wrocimy ,pozdrowienia dla włascicieli:)


 
Piotrek i Kaja z Ostrzeszowa
Dodano: 2012-02-26
Pobyt od: 2012-02-23 do 2012-02-25
 

Serdecznie polecamy. Spędziliśmy fantastyczny weekend. Domek ładniejszy niż na zdjęciach, rewelacyjne wyposażenie domku, cicha okolica i przesympatyczni gospodarze.


 
K.B.
Dodano: 2012-02-02
Pobyt od: 2012-01-28 do 2012-01-29
 

Gorąco polecam, wszystko zgodnie z opisem, na żywo domek bardzo ładny odpowiedni na wypoczynek nawet weekendowy, znajdziemy wszystko co potrzebujemy, a właściciele bardzo sympatyczni pozdrawiam i mam nadzieje że do zobaczenia !!! Godny polecenia


 
Ewa, Sławek, Agata, Wiola, Robert, Andrzej, Wiktoria, Oliwia, Tytus i Tymek
Dodano: 2011-10-26
Pobyt od: 2011-08-01 do 2011-08-14
 

z ogromną przyjemnością wpiszemy kilka słów do księgi gości. Spędziliśmy dwa cudowne tygodnie w Polanicy, które będziemy długo wspominać. Domek rewelacyjny, wygodne duże pokoje, wyposażony we wszystko czego do szczęścia potrzeba. Właściciele sympatyczni, uśmiechnięci, w każdej chwili służący pomocą i dobrą radą. Okolica przepiękna i warta każdego spędzonego dnia. Dziękujemy Wam Drodzy Gospodarze za fantastyczne wakacje:))


 
Turyści z Wroclawia
Dodano: 2011-10-17
Pobyt od: 2011-10-15 do 2011-10-16
 

Spędziliśmy wspaniały weekend integracyjny w domku przy ul.Górskiej. Bardzo piękna okolica, blisko centrum zdrojowego. Domek doskonale wyposażony, jak we własnych katach:) Wystarczy zabrać ze sobą dobry humor. Mimo zimnego dnia, Państwo powitali nas u siebie serdecznie, napalili w kominku...bardo ciepłe przywitanie:) Gorąco polecam. Teren wokół domku wspaniały, miejsce na grilla, ognisko, miejsce do posiedzenia w grupie, parking dla aut. A przede wszystkim cisza i spokój, piękna okolica. Polanica Zdr. to cudowne miasto uzdrowiskowe, zaryzykowałabym że najładniejsze;) Dziękujemy za gościnę i na pewno wrócimy do Państwa. POLECAMY !!! I na odpoczynek w ciszy i na spotkania integracyjne.:)


 
Turyści z Bydgoszczy
Dodano: 2011-08-06
Pobyt od: 2011-07-24 do 2011-07-31
 

Domek większy bardzo ładny , kompletnie wyposażony , z kominkiem , duży , komfortowy.Bardzo sympatyczni właściciele.Polecam ludziom szukającym spokoju , z dala od ogłupiałego wrzasku straganów , dyskotek itp. Dzielnica miasta w której znajdują się oba domki jakby zapomniana , puste ulice , wieczorem trochę strasznie :-).Swietność Polanicy wydaje się , że już przebrzmiała.Moimm zdaniem to miesteczko ma przez to właśnie swój urok trochę zapomnianego uzdrowiska z początków XX wieku. Nie zniszczone w czasie wojny zachowało swój uzdrowiskowy charakter budownictwa willowego.Piękna kolorowa fontanna w parku zdrojowym. To doskonałe miejsce na wypady do zwiedzania doliny kłodzkiej.Wszędzie blisko - do 30km.Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Polanicy u Państwa na Górskiej 7.Polecamy serdecznie.Byliśmy czteroosobową rodziną z małym pieskiem.


 
Maria z mężem i wnuczkami
Dodano: 2011-07-28
Pobyt od: 2011-07-09 do 2011-07-16
 

Spędziliśmy niezapomniane chwile wraz z wnuczkami. Przepiękna, malownicza okolica. Spokój i cisza pozwala wspaniale wypocząć.Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Wspaniali gospodarze. Gorąco polecam wypoczynek w tym miejscu.


 
wczasowicze z Gdańska
Dodano: 2011-07-17
Pobyt od: 2011-07-04 do 2011-07-14
 

Piękna i cicha okolica - jest naprawdę co zwiedzać , blisko do malowniczego centrum miasteczka . Warunki w domku fantastyczne , pełne wyposażenie . Bardzo sympatyczni i pomocni właściciele . Trudno było opuszczać to miejsce chociaż byliśmy tam 10 dni . Polecam WSZYSTKIM !!! Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia .


Opinie 21-30 z 48

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie