Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

3 komfortowe domki całoroczne z ogrodem

Adres obiektu Górska 7a, Chocieszów 64, 57-320 Polanica-Zdrój
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 21 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 49

 
 

Martyna
Dodano: 2015-09-09
Pobyt od: 2015-09-04 do 2015-09-07
 
 
    

Domek jak najbardziej godny polecenia! (domek z poddaszem) Przyjazne otoczenie oraz bardzo dobre warunki na weekendowy wypad jak i dłuższy pobyt. Domek w pełni wyposażony, niczego nie brakuje :) Bardzo mili właściciele jak i piękne okolice do zwiedzania. Dziękujemy i pozdrawiamy! ;)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-14 08:53:32
Dziękujemy za wpis i pozdrawiamy serdecznie Krystyna i Wiesław Przeklasa.
 
 

Beata i Stanisław
Dodano: 2015-08-28
Pobyt od: 2015-08-22 do 2015-08-27
 
 
    

Korzystaliśmy z dużego domku.Domek w pełni wyposażony,czysto,przestronnie.Bardzo mili własciciele.Pobyt będziemy wspominać bardzo miło.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-14 08:57:03
Dziękujemy za wpis,pozdrawiamy serdecznie Krystyna i Wiesław Przeklasa.
 
 

Rafał
Dodano: 2014-10-26
Pobyt od: 2014-09-05 do 2014-09-07
 
 
    

Jednym słowem polecam.


 
 

Pacierpnik
Dodano: 2014-10-26
Pobyt od: 2014-10-24 do 2014-10-26
 
 
   

Trzeci raz i pełny, wysoki standard. Mili Gospodarze, czysto, ciepło z pełnym wyposażeniem. Mamy nadzieję,że będzie czwarty, piąty i szósty................Wielkie dzięki.


 
 

Jagoda i Radek oraz Zuzia z Dziadkami
Dodano: 2014-08-23
Pobyt od: 2014-08-15 do 2014-08-23
 
 
    

Polecamy z czystym sumieniem :) Przemili właściciele służący poradą, świetna lokalizacja - na uboczu, a jednak do centrum Polanicy kilka minut na nogach. Fajna baza wypadowa w każdym możliwym kierunku. W samej Polanicy dużo atrakcji dla dzieci i dla dorosłych. Pozdrawiamy!


 
 

Ekipa spod Szczecina ;)
Dodano: 2014-07-20
Pobyt od: 2014-07-05 do 2014-07-11
 
 
    

Obiekt godny polecenia. Szczególnie domek z poddaszem. Przestronnie i czysto. W pełni wyposażony (nawet wanienka dla dziecka była). Położony niedaleko Parku Zdrojowego z miejscem parkingowym na kilka samochodów wewnątrz posesji. Jeden maleńki minus: przy większej ilości osób brakuje drugiego natrysku lub wanny w łazience na górze. Pobyt natomiast wspominamy bardzo pozytywnie. Serdecznie pozdrawiamy właścicieli :)


 
 

Ekipa studentów
Dodano: 2014-02-24
Pobyt od: 2014-02-20 do 2014-02-23
 
 
   

Świetne warunki (większy domek), w pełni wyposażony, czysto i przestronnie. Dużo miejsca do imprezowania, kominek tworzy atmosferę. Bardzo mili właściciele. Polecamy! :)


 
 

Maciej
Dodano: 2014-01-06
Pobyt od: 2014-01-04 do 2014-01-06
 
 
    

Domki godne polecenia. Znakomicie położone. Z jednej strony blisko tras spacerowych z drugiej blisko do centrum. Są miejsca parkingowe dla kilku aut. W obu domkach dużo miejsca, czysto, zadbane, w pełni wyposażone pokoje, kuchnia, łazienki, internet, telewizja. Przed domkami tarasy,stoły grill, ognisko.


 
 

A.M>K.A
Dodano: 2014-01-04
Pobyt od: 2013-02-07 do 2013-02-10
 

SUper, bylismy 4 razy i wcale parterowy nie ustępuje domkowi z poddaszem, każdy ma to coś :)) i ognisko zimą baaaaa


 
 

Rafał
Dodano: 2013-05-10
Pobyt od: 2013-05-06 do 2013-05-08
 
 
    

Bardzo fajna lokalizacja,bardzo mili i przyjaźni właściciele, w okolicy jest co zwiedzać. Domek mniejszy czysty i zadbany. Można śmiało wziąć pieska. Pozdrawiamy właścicieli


Opinie 11-20 z 49

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie