Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

3 komfortowe domki całoroczne z ogrodem

Adres obiektu Górska 7a, Chocieszów 64, 57-320 Polanica-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 25 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 53

 
 

6 dorosłych + 2 dzieci
Dodano: 2016-06-04
Pobyt od: 2015-06-26 do 2016-05-30 IP: xx.151.34.100
 
 
   

Opinia o Domku na Wzgórzu. Idealne miejsce do spokojnego wypoczynku z dala od zgiełku jak i świetna baza wypadowa.Dom bardzo dobrze wyposażony ,zadbany ogród i mnóstwo przestrzeni.Polecam


 
 

Kielczanie
Dodano: 2016-05-09
Pobyt od: 2016-04-30 do 2016-05-02 IP: xx.88.28.157
 
 
    

Witamy. Opinia o domu na wzgórzu.Przebywaliśmy podczas długiego majowego "wekendu" i chcemy podzielić się naszymi odczuciami. Lokalizacja troszkę na uboczu,co uznajemy za plusik,obiekt spełniający nawet wyszukane zachcianki,czy to pod względem funkcjonalności czy wyposażenia.Okolica oferuje widoki na Góry Sowie (a niekiedy nawet na sarenki).Blisko wiele atrakcyjnych miejsc,czy to do zwiedzania pieszego czy dla zmotoryzowanych.Gospodarze przemili,służący pomocą i wiedzą przy planowaniu tras.Ogólnie "5" za całokształt.POLECAMY!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-05-09 20:26:48
Dziękujemy bardzo za wpis. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.Krystyna i Wiesław Przeklasa
 
 

3 rodziny z dziećmi
Dodano: 2016-05-07
Pobyt od: 2016-05-06 do 2016-05-07 IP: x.172.252.203
 
 
 

Serdecznie polecamy. Okolica spokojna mili i bardzo sympatyczni wlasciciele, lokalizacja spokojna blisko centrum, domek na wysokim poziomie,dzieci zadowolone,na pewno wrócimy:) warto. Dziękujemy serdecznie pozdrawiamy.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-05-09 20:28:13
Dziękujemy bardzo za wpis. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie. Krystyna i Wiesław Przeklasa.
 
 

Ola i Szymon z dziećmi
Dodano: 2015-10-19
Pobyt od: 2015-06-26 do 2015-07-04
 
 
    

Domek super, Polanica także :) Właściciele przesympatyczni. Polecam z całego serca


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-10-21 21:14:59
Dziękujemy serdecznie za wpis i zapraszamy do nas ponownie :-) Krystyna i Wiesław Przeklasa.
 
 

Martyna
Dodano: 2015-09-09
Pobyt od: 2015-09-04 do 2015-09-07
 
 
    

Domek jak najbardziej godny polecenia! (domek z poddaszem) Przyjazne otoczenie oraz bardzo dobre warunki na weekendowy wypad jak i dłuższy pobyt. Domek w pełni wyposażony, niczego nie brakuje :) Bardzo mili właściciele jak i piękne okolice do zwiedzania. Dziękujemy i pozdrawiamy! ;)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-14 08:53:32
Dziękujemy za wpis i pozdrawiamy serdecznie Krystyna i Wiesław Przeklasa.
 
 

Beata i Stanisław
Dodano: 2015-08-28
Pobyt od: 2015-08-22 do 2015-08-27
 
 
    

Korzystaliśmy z dużego domku.Domek w pełni wyposażony,czysto,przestronnie.Bardzo mili własciciele.Pobyt będziemy wspominać bardzo miło.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-14 08:57:03
Dziękujemy za wpis,pozdrawiamy serdecznie Krystyna i Wiesław Przeklasa.
 
 

Rafał
Dodano: 2014-10-26
Pobyt od: 2014-09-05 do 2014-09-07
 
 
    

Jednym słowem polecam.


 
 

Pacierpnik
Dodano: 2014-10-26
Pobyt od: 2014-10-24 do 2014-10-26
 
 
   

Trzeci raz i pełny, wysoki standard. Mili Gospodarze, czysto, ciepło z pełnym wyposażeniem. Mamy nadzieję,że będzie czwarty, piąty i szósty................Wielkie dzięki.


 
 

Jagoda i Radek oraz Zuzia z Dziadkami
Dodano: 2014-08-23
Pobyt od: 2014-08-15 do 2014-08-23
 
 
    

Polecamy z czystym sumieniem :) Przemili właściciele służący poradą, świetna lokalizacja - na uboczu, a jednak do centrum Polanicy kilka minut na nogach. Fajna baza wypadowa w każdym możliwym kierunku. W samej Polanicy dużo atrakcji dla dzieci i dla dorosłych. Pozdrawiamy!


 
 

Ekipa spod Szczecina ;)
Dodano: 2014-07-20
Pobyt od: 2014-07-05 do 2014-07-11
 
 
    

Obiekt godny polecenia. Szczególnie domek z poddaszem. Przestronnie i czysto. W pełni wyposażony (nawet wanienka dla dziecka była). Położony niedaleko Parku Zdrojowego z miejscem parkingowym na kilka samochodów wewnątrz posesji. Jeden maleńki minus: przy większej ilości osób brakuje drugiego natrysku lub wanny w łazience na górze. Pobyt natomiast wspominamy bardzo pozytywnie. Serdecznie pozdrawiamy właścicieli :)


Opinie 11-20 z 53

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie