Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

3 komfortowe domki całoroczne z ogrodem

Adres obiektu Górska 7a, Chocieszów 64, 57-320 Polanica-Zdrój
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 22 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 31

 
 

Ewa i Irek z K-K
Dodano: 2017-05-22
Pobyt od: 2017-05-08 do 2017-05-12 IP: xx.134.132.45
 
 
    

Rewelacja, oprócz własnych ciuszków można zapomnieć wszystkiego ponieważ w domku wszystko jest. Grill, ognisko, leżaki, słońce, cień, sympatyczni właściciele - krótko mówiąc BAJKA. Wszystko blisko. Przyjeżdżamy jeszcze raz w tym sezonie. Na 5 możliwych dajemy 10. Pozdrawiamy i polecamy. Piesek też był zachwycony.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-05-24 20:57:11
Diękujemy bardzo za tak pozytywną opinię i ponownie zapraszamy do nas ze szczęśliwym pieskiem. Pozdrawiamy.
 
 

TYSCY narciarze
Dodano: 2017-01-24
Pobyt od: 2017-01-16 do 2017-01-22 IP: xx.150.146.57
 
 
    

Polecamy domek z poddaszem.Doskonały dla grupy nawet 10 osobowej.Dół przestronny, kuchnia wyposażona we wszystkie potrzebne rzeczy, salon duży z TV. Drewniany , ciepły nawet w największe mrozy za sprawą kominka, który sprawia przytulny nastrój. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystamy z noclegu gdyż zabrakło nam czasu na zwiedzanie okolicy. Pozdrawiamy miłych właścicieli.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-05-24 20:58:54
Dziękujemy bardzo za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie. Przeklasowie.
 
 

doribe
Dodano: 2017-01-10
Pobyt od: 2017-01-02 do 2017-01-06 IP: xx.168.143.164
 
 
    

Polecamy domek z poddaszem. Domek ładny, wygodny w pełni wyposażony, tak że można zaplanować nawet dłuższy wyjazd. Teren ogrodzony, bezpośrednie wyjście z salonu do ogrodu, niedaleko lasu, więc polecamy urlopy z psem. Nasz pies przeszczęśliwy.


 
 

Paulina
Dodano: 2017-01-03
Pobyt od: 2016-12-29 do 2017-01-02 IP: x.172.232.61
 
 
 

Sylwestrowy weekend :) Domek świetnie wyposażony jeśli chodzi o kuchnie. Jest wszystko. W Łazience na dole podgrzewana podłoga co było dla nas sporym zaskoczeniem. Wspaniały wystrój i atmosfera. Bardzo czysto i ciepło. Właściciele przemili i uroczy. Polecam z całego serca domek z poddaszem. Jesteśmy bardzo zadowoleni i jestem pewna że nie raz tam wrócimy.


 
 

WILKI Z BIELSKA
Dodano: 2016-09-04
Pobyt od: 2016-08-26 do 2016-08-28 IP: xxx.99.131.110
 
 
   

rewelacyjna miejscówka , super obsługa , czysto , schludnie , miejsce na ognisko , grill , blisko do wielu atrakcji , przemili gospodarze zamawiają pogodę na zwiedzanie służą poradą gdzie co warto zobaczyć , POLECAMY MY ZAPEWNE SKORZYSTAMY NIE RAZ JESZCZE Z ICH GOŚCINNOŚCI


 
 

Bożena i Darek
Dodano: 2016-07-07
Pobyt od: 2016-07-01 do 2016-07-06 IP: xx.68.156.167
 
 
    

Szczerze polecamy!!! Domek z poddaszem zadbany, czysty i przytulny. Właściciele serdeczni, pomocni i bardzo sympatyczni. Dziękujemy i pozdrawiamy z Krakowa:)


 
 

6 dorosłych + 2 dzieci
Dodano: 2016-06-04
Pobyt od: 2015-06-26 do 2016-05-30 IP: xx.151.34.100
 
 
   

Opinia o Domku na Wzgórzu. Idealne miejsce do spokojnego wypoczynku z dala od zgiełku jak i świetna baza wypadowa.Dom bardzo dobrze wyposażony ,zadbany ogród i mnóstwo przestrzeni.Polecam


 
 

3 rodziny z dziećmi
Dodano: 2016-05-07
Pobyt od: 2016-05-06 do 2016-05-07 IP: x.172.252.203
 
 
 

Serdecznie polecamy. Okolica spokojna mili i bardzo sympatyczni wlasciciele, lokalizacja spokojna blisko centrum, domek na wysokim poziomie,dzieci zadowolone,na pewno wrócimy:) warto. Dziękujemy serdecznie pozdrawiamy.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-05-09 20:28:13
Dziękujemy bardzo za wpis. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie. Krystyna i Wiesław Przeklasa.
 
 

Martyna
Dodano: 2015-09-09
Pobyt od: 2015-09-04 do 2015-09-07
 
 
    

Domek jak najbardziej godny polecenia! (domek z poddaszem) Przyjazne otoczenie oraz bardzo dobre warunki na weekendowy wypad jak i dłuższy pobyt. Domek w pełni wyposażony, niczego nie brakuje :) Bardzo mili właściciele jak i piękne okolice do zwiedzania. Dziękujemy i pozdrawiamy! ;)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-14 08:53:32
Dziękujemy za wpis i pozdrawiamy serdecznie Krystyna i Wiesław Przeklasa.
 
 

Beata i Stanisław
Dodano: 2015-08-28
Pobyt od: 2015-08-22 do 2015-08-27
 
 
    

Korzystaliśmy z dużego domku.Domek w pełni wyposażony,czysto,przestronnie.Bardzo mili własciciele.Pobyt będziemy wspominać bardzo miło.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-14 08:57:03
Dziękujemy za wpis,pozdrawiamy serdecznie Krystyna i Wiesław Przeklasa.

Opinie 1-10 z 31

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie