Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

3 komfortowe domki całoroczne z ogrodem

Adres obiektu Górska 7a, Chocieszów 64, 57-320 Polanica-Zdrój
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 22 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 31

 
 

Ewa i Irek z K-K
Dodano: 2017-05-22
Pobyt od: 2017-05-08 do 2017-05-12 IP: xx.134.132.45
 
 
    

Rewelacja, oprócz własnych ciuszków można zapomnieć wszystkiego ponieważ w domku wszystko jest. Grill, ognisko, leżaki, słońce, cień, sympatyczni właściciele - krótko mówiąc BAJKA. Wszystko blisko. Przyjeżdżamy jeszcze raz w tym sezonie. Na 5 możliwych dajemy 10. Pozdrawiamy i polecamy. Piesek też był zachwycony.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-05-24 20:57:11
Diękujemy bardzo za tak pozytywną opinię i ponownie zapraszamy do nas ze szczęśliwym pieskiem. Pozdrawiamy.
 
 

TYSCY narciarze
Dodano: 2017-01-24
Pobyt od: 2017-01-16 do 2017-01-22 IP: xx.150.146.57
 
 
    

Polecamy domek z poddaszem.Doskonały dla grupy nawet 10 osobowej.Dół przestronny, kuchnia wyposażona we wszystkie potrzebne rzeczy, salon duży z TV. Drewniany , ciepły nawet w największe mrozy za sprawą kominka, który sprawia przytulny nastrój. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystamy z noclegu gdyż zabrakło nam czasu na zwiedzanie okolicy. Pozdrawiamy miłych właścicieli.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-05-24 20:58:54
Dziękujemy bardzo za tak pozytywną opinię. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie. Przeklasowie.
 
 

doribe
Dodano: 2017-01-10
Pobyt od: 2017-01-02 do 2017-01-06 IP: xx.168.143.164
 
 
    

Polecamy domek z poddaszem. Domek ładny, wygodny w pełni wyposażony, tak że można zaplanować nawet dłuższy wyjazd. Teren ogrodzony, bezpośrednie wyjście z salonu do ogrodu, niedaleko lasu, więc polecamy urlopy z psem. Nasz pies przeszczęśliwy.


 
 

WILKI Z BIELSKA
Dodano: 2016-09-04
Pobyt od: 2016-08-26 do 2016-08-28 IP: xxx.99.131.110
 
 
   

rewelacyjna miejscówka , super obsługa , czysto , schludnie , miejsce na ognisko , grill , blisko do wielu atrakcji , przemili gospodarze zamawiają pogodę na zwiedzanie służą poradą gdzie co warto zobaczyć , POLECAMY MY ZAPEWNE SKORZYSTAMY NIE RAZ JESZCZE Z ICH GOŚCINNOŚCI


 
 

6 dorosłych + 2 dzieci
Dodano: 2016-06-04
Pobyt od: 2015-06-26 do 2016-05-30 IP: xx.151.34.100
 
 
   

Opinia o Domku na Wzgórzu. Idealne miejsce do spokojnego wypoczynku z dala od zgiełku jak i świetna baza wypadowa.Dom bardzo dobrze wyposażony ,zadbany ogród i mnóstwo przestrzeni.Polecam


 
 

Kielczanie
Dodano: 2016-05-09
Pobyt od: 2016-04-30 do 2016-05-02 IP: xx.88.28.157
 
 
    

Witamy. Opinia o domu na wzgórzu.Przebywaliśmy podczas długiego majowego "wekendu" i chcemy podzielić się naszymi odczuciami. Lokalizacja troszkę na uboczu,co uznajemy za plusik,obiekt spełniający nawet wyszukane zachcianki,czy to pod względem funkcjonalności czy wyposażenia.Okolica oferuje widoki na Góry Sowie (a niekiedy nawet na sarenki).Blisko wiele atrakcyjnych miejsc,czy to do zwiedzania pieszego czy dla zmotoryzowanych.Gospodarze przemili,służący pomocą i wiedzą przy planowaniu tras.Ogólnie "5" za całokształt.POLECAMY!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-05-09 20:26:48
Dziękujemy bardzo za wpis. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.Krystyna i Wiesław Przeklasa
 
 

3 rodziny z dziećmi
Dodano: 2016-05-07
Pobyt od: 2016-05-06 do 2016-05-07 IP: x.172.252.203
 
 
 

Serdecznie polecamy. Okolica spokojna mili i bardzo sympatyczni wlasciciele, lokalizacja spokojna blisko centrum, domek na wysokim poziomie,dzieci zadowolone,na pewno wrócimy:) warto. Dziękujemy serdecznie pozdrawiamy.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-05-09 20:28:13
Dziękujemy bardzo za wpis. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie. Krystyna i Wiesław Przeklasa.
 
 

Jagoda i Radek oraz Zuzia z Dziadkami
Dodano: 2014-08-23
Pobyt od: 2014-08-15 do 2014-08-23
 
 
    

Polecamy z czystym sumieniem :) Przemili właściciele służący poradą, świetna lokalizacja - na uboczu, a jednak do centrum Polanicy kilka minut na nogach. Fajna baza wypadowa w każdym możliwym kierunku. W samej Polanicy dużo atrakcji dla dzieci i dla dorosłych. Pozdrawiamy!


 
 

Ekipa spod Szczecina ;)
Dodano: 2014-07-20
Pobyt od: 2014-07-05 do 2014-07-11
 
 
    

Obiekt godny polecenia. Szczególnie domek z poddaszem. Przestronnie i czysto. W pełni wyposażony (nawet wanienka dla dziecka była). Położony niedaleko Parku Zdrojowego z miejscem parkingowym na kilka samochodów wewnątrz posesji. Jeden maleńki minus: przy większej ilości osób brakuje drugiego natrysku lub wanny w łazience na górze. Pobyt natomiast wspominamy bardzo pozytywnie. Serdecznie pozdrawiamy właścicieli :)


 
 

Maciej
Dodano: 2014-01-06
Pobyt od: 2014-01-04 do 2014-01-06
 
 
    

Domki godne polecenia. Znakomicie położone. Z jednej strony blisko tras spacerowych z drugiej blisko do centrum. Są miejsca parkingowe dla kilku aut. W obu domkach dużo miejsca, czysto, zadbane, w pełni wyposażone pokoje, kuchnia, łazienki, internet, telewizja. Przed domkami tarasy,stoły grill, ognisko.


Opinie 1-10 z 31

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie