Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

3 komfortowe domki całoroczne z ogrodem

Adres obiektu Górska 7a, Chocieszów 64, 57-320 Polanica-Zdrój
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 22 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Paulina
Dodano: 2017-01-03
Pobyt od: 2016-12-29 do 2017-01-02 IP: x.172.232.61
 
 
 

Sylwestrowy weekend :) Domek świetnie wyposażony jeśli chodzi o kuchnie. Jest wszystko. W Łazience na dole podgrzewana podłoga co było dla nas sporym zaskoczeniem. Wspaniały wystrój i atmosfera. Bardzo czysto i ciepło. Właściciele przemili i uroczy. Polecam z całego serca domek z poddaszem. Jesteśmy bardzo zadowoleni i jestem pewna że nie raz tam wrócimy.


 
 

WILKI Z BIELSKA
Dodano: 2016-09-04
Pobyt od: 2016-08-26 do 2016-08-28 IP: xxx.99.131.110
 
 
   

rewelacyjna miejscówka , super obsługa , czysto , schludnie , miejsce na ognisko , grill , blisko do wielu atrakcji , przemili gospodarze zamawiają pogodę na zwiedzanie służą poradą gdzie co warto zobaczyć , POLECAMY MY ZAPEWNE SKORZYSTAMY NIE RAZ JESZCZE Z ICH GOŚCINNOŚCI


 
 

Bożena i Darek
Dodano: 2016-07-07
Pobyt od: 2016-07-01 do 2016-07-06 IP: xx.68.156.167
 
 
    

Szczerze polecamy!!! Domek z poddaszem zadbany, czysty i przytulny. Właściciele serdeczni, pomocni i bardzo sympatyczni. Dziękujemy i pozdrawiamy z Krakowa:)


 
 

Beata i Stanisław
Dodano: 2015-08-28
Pobyt od: 2015-08-22 do 2015-08-27
 
 
    

Korzystaliśmy z dużego domku.Domek w pełni wyposażony,czysto,przestronnie.Bardzo mili własciciele.Pobyt będziemy wspominać bardzo miło.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-09-14 08:57:03
Dziękujemy za wpis,pozdrawiamy serdecznie Krystyna i Wiesław Przeklasa.
 
 

Pacierpnik
Dodano: 2014-10-26
Pobyt od: 2014-10-24 do 2014-10-26
 
 
   

Trzeci raz i pełny, wysoki standard. Mili Gospodarze, czysto, ciepło z pełnym wyposażeniem. Mamy nadzieję,że będzie czwarty, piąty i szósty................Wielkie dzięki.


Opinie 1-5 z 5

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie